A feromon egy nagyon egyszerűen elmagyarázható vegyület; az emberek (is) termelik és hatással van más emberek hangulatára és mindenre, ami valamilyen érzelmet vált ki.

A feromonokat az orrunkkal érzékeljük, mely továbbítja a jeleket a hipotalamuszba (az agy érzelmi központjába) és ott kiváltja a megfelelő érzelmeket. Az 1950-es évek óta már nagyon sok feromont felismertek, melyből a leghatásosabb szex-feromonok a férfi és női androstenone és androstenol feromon. Ezt a kettőt tartalmazzák a Federico Mahora Pheromone parfümök is a legjobb hatás érdekében.

A feromonok nagyon könnyen vegyíthetőek a parfümök alapanyagaival, ezért hatékonyak tudnak lenni az ismerkedésben, randizás alatt és fellendítik a szexuális életed is.

Feromont a Te tested is termel, csak a napi tisztálkodással lemosod a nagy részét és a maradékot pedig ruhákkal elfeded. Ezért hatékony egy feromon parfüm, mert pótolja az elvesztegetett feromonjaidat és az 50ml-es kiszerelésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted, hogy mindig kéznél legyen az extra csáberőd és soha ne maradj le egyetlen izgalmas pillanatról se.

federico mahora androstenone pheromone parfumfederico mahora androstenol pheromone parfum